Agrarische verzekeringen

Bakker & Koopmans is ook uw partner als het gaat om verzekeringen in de agrarische sector. Van oudsher is dit ons specialisme. Wij bieden de volgende verzekeringen aan landbouwwerktuigen, gewassen, tuinbouwkassen, milieuschade etc. Wij doen zaken met de belangrijkste agrarische verzekeraars in Nederland, zodat wij u altijd een goede verzekering kunnen aanbieden, die is afgestemd op uw situatie.

Wij volgen continu ontwikkelingen binnen deze bedrijfstak. Met onze kennis en ervaring, hebben we daarmee een goed beeld van de risico's en de oplossingen voor agrariërs. Hiermee houden wij ons aanbod actueel. Zodat u verzekerd bent van de beste adviezen bij het beperken van uw risico’s en een optimale dekking krijgt op uw agrarische verzekeringsproducten.
Wij zorgen dat u alleen die verzekeringen krijgt, die u voor uw zekerheid nodig heeft.

MKB verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen. Dat kan alleen als u hier realistisch mee omgaat. Wij hanteren een aanpak op maat. Goed risicobeheer betekent in kaart brengen welke risico’s uw bedrijf kent en wat de impact van schade is op de bedrijfscontinuïteit. Vervolgens bepaalt u welke risico’s u zelf kunt dragen, of verminderen en welke u verzekert. Ook het opstellen van een preventieplan is onderdeel van risicomanagement.

Wij bieden o.a. de volgende bedrijfsverzekeringen aan:
gebouwenverzekering zakelijk, inventaris en voorraad, bedrijfsschadeverzekering, verzuimverzekering personeel, milieuaansprakelijkheid etc.

Fulltime Service!
Advies nodig of schade?
bel 0343 - 565 130